Мъри нахока възпитаниците си поради липсата от заместник на Бари


Мъри нахока възпитаниците си поради липсата от заместник на Бари
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1187 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори преди предстоящия мач на "сините" срещу столичния Септември. Срещата е в неделя вечер от 20:30, като българският колос изглежда задължен да я спечели, предвид грешната стъпка през седмицата срещу Славия.

Специалистът обсъди пред медиите случващото се с мароканската звезда на клуба - Билал Бари, който обаче е в "лазарета" и се възстановява след контузия. 24-годишният играч за последно асистира след 20-ина минути игра с Арда, а малко след това започна лечението на контузия, получена преди загубената визита на Локомотив София.

"В Левски има футболисти, които трябва да компенсират отсъствието на Бари. Той изигра 35 мача поред, показваше качества и играта му ни харесваше. Футболистите, които играят сега в тези зони, трябва да се постараят да го заместят", обясни Стоилов на въпроси около нападателя.

Специалистът не крие негодуванието си в завършващата част на възпитаниците си, които създават положения в срещите си, но страдат от липса на реализацията им.

Ето какво още каза Стоилов за ситуацията в Левски преди гостуването на Септември!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички