Стоилов: Няма да живуркам в Левски, любовта на левскарите ни задължава


Стоилов: Няма да живуркам в Левски, любовта на левскарите ни задължава
Снимка: Levski.bg

1352 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов обобщи мача със Славия, който 'сините" загубиха в последния кръг и обяви, че вероятно вината е негова, тъй като постоянно "вдига летвата".

"Щях да съм притеснен, ако нашите противници ни надиграваха. Това са грешки на растежа, както обичам да казвам. Специално за мача със Славия обаче мисля, че нашият отбор не показа нужната мотивация и амбиция.

В нито един мач футболистите на Левски не може да се срамуват. Липсва настройката в решителните мигове. Загубихме мачове, в които именно настройката и концентрацията не беше на нужното ниво. Вината е моя, че, може би, постоянно вдигам летвата, но, както е казал големият Васил Методиев, обичам баницата да не е на масата, а на гардероба", коментира Стоилов пред БНТ.

Треньорът посочи, че съзнава, че отборът е пропуснал момента, в който да изгради стабилна игра. Той коментира и целите пред Левски, в които не е отстъпил и на милиметър от началото на сезона досега.

"Няма как аз да съм треньор на Левски, да имаме любовта на всички тези левскари и да си поставяме ниски цели. Нямам намерение да "живуркам" в Левски. Искам с всеки изминал ден отборът да надгражда. Пропуснахме, може би, момента, в който да изградим стабилната игра. Ние директно прескочихме към победите и пропуснахме този много важен етап. Историята на Левски обаче ни задължава да търсим титли и купи и затова се получи така.

Левски трябва винаги да се бори за титлата. Имаше години, в които бяхме фаворити, но не успяхме да се преборим. Имаше и години, в които се борихме да не изпаднем. Левски ще се бори във всички турнири", завърши той. А ето кой, според него, е вариант "Б" за Левски, ако "Юнайтед Груп" се откаже да инвестира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички