Станимир Стоилов посочи план "Б" за Левски, ако "Юнайтед Груп" се откаже от клуба


Станимир Стоилов посочи план "Б" за Левски, ако "Юнайтед Груп" се откаже от клуба
Снимка: Levski.bg

7712 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира какво може да помогне на клуба, ако "Юнайтед Груп" и "Спорт Репъблик" се откажат да го придобият. Той засегна и темата със съдийството в България и обяви, че страната ни е най-изостаналата в Европа по футболна инфраструктура.

"Не знам дали ще се финализира тази сделка. Имаме и вариант "Б" - сдружението "Левски на левскарите", където всички ние да имаме възможност да пазим ценностите на клуба и да помагаме с нашия членски внос. За съжаление, план "2024" е в застой. Нито знаем каква селекционна политика да готвим, нито знаем какви планове да си правим", сподели треньорът пред "БНТ".

Той заяви, че не иска да се бърка в съдийството у нас, но трябва да се говори повече за позитивите и грешките на реферите. Според него призивите да се съберат всички на една маса и да обсъдят въпросите със съдийството няма да доведат до осъществяване на идеята.

"Смятам, че много от клубовете няма да се явят, защото би им било неудобно да се срещнат със съдиите. Съдиите обаче не са най-големият проблем на българския футбол, ние клубовете сме. Ние трябва да вдигаме нивото. Липсват ни условия за игра, за фенове, за журналисти, за всичко.

Да, съдим Лудогорец, но вижте им стадиона, играчите и начина на работа. Ние къде сме? България е най-изостаналата футболна държава като инфраструктура и никой не взима мерки", категоричен бе Стоилов. А ето какво обявиха от "Юнайтед Груп" по повод придобиването на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички