Единствената "трансферна грешка" на Станимир Стоилов напуска Левски


Единствената "трансферна грешка" на Станимир Стоилов напуска Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1756 0

Левски е напът да се раздели със десния краен защитник Анте Блажевич през зимата, пише "Тема спорт". Хърватинът стана част от лятната селекция на Левски, като договорът му е до 2024 година. Уменията му, обаче, не впечатлиха старши треньора на "сините" - Станимир Стоилов, който без колебания го извади директно от групата на всички останали футболисти.

Блажевич изигра един единствен официален мач за Левски по време на първия кръг от Първа лига на България, когато ЦСКА 1948 шокира всички и взе трите точки на стадиона в Бистрица. Дори тогава грешката, довела до попадението на "червените" тръгна от хърватина. 

След това самия Стоилов призна, че няма да се разчита на него, като това е било най-вероятно опит за медиен натиск върху футболиста, който да го накара да разтрогне с клуба по взаимно съгласие без да изисква изплащането на всичките обещани заплати до края на договора. 

Защитникът, обаче, се оказа устойчив и до днес тренира отделно от всички, предимно във фитнеса, а според информациите изисква да бъдат покрити всички обещани средства по контракта му.

Заради тази "трансферна грешка" на Стоилов бе привлечен на пожар Жереми Петрис, който първоначално подписа до края на 2022 година, а преди дни стана ясно, че е сключен нов договор за срок от две години, като футболистът се представя на ниво в Първа лига.

Ето какво сподели Станимир Стоилов относно бъдещата продажба на Левски на Юнайтед Груп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички