Стоилов: Левски няма право на слаби игри, Пирин заслужава да е в елита


Стоилов: Левски няма право на слаби игри, Пирин заслужава да е в елита
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1644 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели състоянието на тима преди домакинството на Пирин в пети кръг на Първа лига. Той говори и за отлагането на мачове на тима заради участието им в евротурнирите.

"Нашата публика ще вкара бързо отбора в ритъм. Левски няма право на слаби игри. Феновете искат добра игра, а аз - горд Левски. Общо взето, мисля, че всички футболисти са добре. Имаме 24 часа да се подготвим за мача. Има време за почивки. Ще играят тези, с които мислим, че можем да спечелим. Който влезе, трябва да покаже нивото, на което се намира, за да имаме по-ясна картина за състоянието на всички преди евротурнирите. Достатъчно е времето да се възстановим физически, надявам се и емоционално да сме готови", каза Стоилов на пресконференцията си преди мача.

"Симпатизирам на Пирин, защото използват много местни играчи. Отбор, който играе уверено, комбинативно. Искат да играят, а не да пречат. Заслужават да са в елита. Зависи от мачовете и съперникът как ще играем. Нашите футболисти трябва да играят с нужната динамика и настроение. При младите проблемът може да е емоционален - повече е в главата, отколкото в тялото. Отдавна беше време на Ивелин Попов да играе, но още не е готов", продължи треньорът.

"Отборите, които участват в Европа, трябва да избират дали да местят някои мачове. Разбирам и колегите, които са недоволни от отлагането. Проблемът можеше да се изчисти, ако бяхме седнали на масата и го бяхме обсъдили. От финансова гледна точка е решително за клуб като нашия преминаването на всеки кръг. Първо се съобразявам с интересите на Левски", завърши той. А ето какво каза колегата му от Пирин Красимир Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички