Емил Велев говори за представянето на Левски срещу Хамрун


Емил Велев говори за представянето на Левски срещу Хамрун
Снимка: Lap.bg

3548 0

Едно от най-ярките имена в историята на Левски - Емил Велев - Кокала коментира представянето на "сините" срещу Хамрун Спартанс в Лига на конференциите пред колегите от "Тема спорт". Той сподели, че отборът от "Герена" е подценил непознатия съперник и нивото на игра е било много по-ниско от това срещу ПАОК.

" Възможно бе и двубоят да завърши 0:0, ако не бе гола в последната минута на Филип Кръстев. Като цяло Левски е по-качественият отбор и ще продължи напред. Като имаш положения и не можеш да вкараш гол, не бива хибридния терен да ти е оправданието. А и Левски нямаше много създадени голови опасности. Трябва да погледнем реално. Също така бе пропусната и дузпа. Причината си е изцяло във футболистите, защото може би бяха подценили Хамрун. Затова и трудно стигнаха до победата. Но за мен тя наистина си е заслужена.", коментира Кокала

За реванша на 11 август, специалистът каза, че има една-единствена въпросителна и тя е с колко гола ще победи Левски на "Герена", като отново подчерта ролята на феновете. 

А ето какво каза Велев за представянето на ЦСКА и Лудогорец в Европа:

" Резултатите не са приятни. Видяхме, че Лудогорец след, като намали резултата на 1:2, заигра по-добре от Динамо Заграб. Имаше и претенции за дузпа. Според мен имаше такава, но турският съдия (б.а. – Джунейт Чакър) я подмина. Всичко ще се реши в реванша. Колкото до ЦСКА, знаем, че от началото на първенството са много слаб отбор. Не ме учуди, че Сейнт Патрикс ги победиха в четвъртък. Чака ги много тежък мач в Ирландия. А българите по принцип много трудно играем с британските отбори като гост."

Вижте още: Станимир Стоилов сподели, че Левски няма право на слаби игри и похвали Пирин

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички