В името на обединението: НКП дава фенмагазина си за ползване от Левски


В името на обединението: НКП дава фенмагазина си за ползване от Левски
Снимка: НКП

2820 0

Анонсираното от най-високо ниво обединение в Левски получи още едно потвърждение. То дойде от Националния клуб на привържениците на тима, които отправиха предложение към ръководството да ползва услугите на фен магазина, който се намира на бул. "Тодор Александров" в София.

Приходите от този ход от НКП обявяват, че ще са изцяло в полза на клуба, а и така официалните артикули ще станат още по-достъпни за феновете в столицата ни. Актът бе обявено, че се прави с цел демонстрация на обединение в разгара на кампанията "Левски е вечен". Ето какво написаха от НКП в социалната мрежа:

"Левскари, ние от НКП на Левски взехме решение да отправим предложение към ръководството на клуба, което включва предоставянето на магазина, който се намира на бул. "Тодор Александров" 23 на ПФК Левски.

Този акт е с цел демонстрация на обединение, което е най-важното нещо в разгара на кампанията "Левски е вечен". Ние сме готови да предоставим услугите на магазина в центъра на София за ползване от нашия любим тим.

Печалбата от този ход ще бъде изцяло в полза на клуба, който има нужда от средства. По този начин официалните артикули ще бъдат още по-достъпни за всички привърженици от столицата". Повече за обединението и новото начало в Левски четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички