Младият герой на Левски Преслав Бачев: Това е най-доброто нещо в живота ми


Младият герой на Левски Преслав Бачев: Това е най-доброто нещо в живота ми
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2844 0

Левски постигна минимална победа над Ботев Враца в мач от 5-ия кръг на Първа лига. "Сините" надвиха врачани на "Герена" с 1:0, а единственото попадение реализира Преслав Бачев в 83-тата минута.

Именно на 17-годишния голмайстор бе връчен призът "Играч на мача". След последния съдийски сигнал той сподели за чувството да донесеш успеха на любимия отбор.

Младокът определи момента като един от най-добрите в живота си до момента. 

Незабравим миг

"Емоциите са невероятни и неповторими. Това е, може би, най-доброто нещо, което засега се е случвало в живота ми", започна Бачев и продължи.

"Мачът беше по-труден от обикновено. Опитахме се да играем играта си. Не се получи. Трябваше да постъпим по по-различен начин в атака и да отбележим гол. 

Всеки път, когато ми се даде шанс, трябва да се възползвам по най-добрия начин. Разликата между Трета и Първа лига е огромна, нямат нищо общо. Трябва да се пренастроиш по най-бързия начин. Играеш - понякога се получава, друг път не", добави той. Нападателят сподели очакванията си и за предстоящия реванш срещу Апоел Беер Шева.

"Трябва да покажем същата игра и да реализираме шансовете си. По-опитните ми помагат. Останалото зависи от нас", завърши Преслав Бачев.

Какви впечатления от видяното сподели Николай Костов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички