Важен футболист се завръща за Левски, Николай Костов ще бори Ботев Враца с 18 играчи


Важен футболист се завръща за Левски, Николай Костов ще бори Ботев Враца с 18 играчи
Снимка: Levski.bg

4265 0

На 13-и август (неделя) Левски е домакин на Ботев Враца в двубой от 5-ия кръг на Първа лига, който ще започне в 18:45 ч. и ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов".

Старши треньорът на "сините" - Николай Костов, определи група от 18 футболисти за сблъсъка с врачани.

Впечатление в нея прави завръщането на централния защитник Кристиан Димитров, който пропусна последните три мача заради травма! Другият контузен бранител - Жереми Петрис, пък все още не е възстановен напълно.

От друга страна, този път Костов е решил да остави Дарлан извън групата на Левски. Както е известно, отборът има право на до петима играчи с паспорти извън Европейския съюз, което принуждава наставника да се лишава от услугите на един от бразилците във всеки кръг.

Друг важен момент е липсата на Келиан ван дер Каап, който изигра цял мач при гостуването на Апоел Беер Шева, но след последния съдийски сигнал седна на тревата и видимо изпитваше някаква болка. На този етап не е ясно каква е точната причина за неговото отсъствие...

Ето я и цялата група на Левски:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Асими Фадига, Кристиян Йовов, Джавад Ел Джемили, Роналдо, Уелтън, Рикардиньо и Преслав Бачев.

Левски - Ботев Враца по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички