След извинение и глоба Апоел Беер Шева върна най-добрия си играч в отбора


След извинение и глоба Апоел Беер Шева върна най-добрия си играч в отбора
Снимка: Levski.bg

2644 0

Най-добрият футболист на съперника на Левски в Лигата на конференциите Апоел Беер Шева - Рамзи Сафури, бе реабилитиран от клуба точно преди реванша със "сините". Той е в четвъртък от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Припомняме, че Рамзи Сафури бе отстранен от първия отбор по дисциплинарни причини заради инцидент с Шай Елиас. Двамата се скараха след игра та табла и дори са влезли във физическа конфронтация преди тренировката на тима. При опита си да ги разтърве съотборникът им Шагив Йехезкел е бил ударен по носа ат Сафури.

Голяма глоба и последно предупреждение

След инцидента с таблата полузащитникът се извинил и е поел отговорност, като клубът му е наложил най-голямата възможна глоба, която е 20% от заплатата му. Баркат реши да го върне на тренировка и той ще се включи в тренировката тази вечер.

След резултатите от вътрешната процедура, клубът реши, че играчът незабавно ще се върне към пълна активност и ще вземе участие във вечерната тренировка, информира "one.co.il". Въпреки това, ако в бъдеще направи някакво дисциплинарно нарушение – може да прекрати кариерата си в Негев. Също така трябва да се помни, че Сафури прекратява договора си в края на сезона и през следващия януари той ще може да подпише с всеки отбор, който иска безплатно.

Междувременно, след като завърши първия мач от третия кръг на квалификациите на Лигата на конференциите срещу Левски София с разочароващото 0:0 у дома, играчите ще започнат днес подготовка за реванша след четири дни в България. Отборът ще излети във вторник на обяд с директен полет за София. В първия двубой пък се контузи Марин Петков, който ще е аут поне около месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички