Младен Кръстаич повика още един футболист на Левски в лагера на националния отбор


Младен Кръстаич повика още един футболист на Левски в лагера на националния отбор
Снимка: Levski.bg

1804 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Младен Кръстаич, е повикал Патрик-Габриел Галчев в лагера на "лъвовете" за предстоящите евроквалификации на 17 и 20 юни, съобщава БФС.

От Централата поясняват, че причината за това е здравословното състояние на бранителя на ЦСКА - Иван Турицов, който ще бъде следен зорко и му предстои преглед да се установи дали ще вземе участие в евроквалификациите.

По този начин младият бранител е шестото име от Левски, на което Кръстаич се доверява за предстоящите мачове срещу Литва и Сърбия, заедно с Пламен Андреев, Филип Кръстев, Илиян Стефанов, Андриан Краев и Марин Петков.

Пълното съобщение от БФС:

"Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев бе повикан в лагера на мъжкия национален отбор за предстоящите двубои срещу Литва и Сърбия. Защитникът е очакван за старта на подготовката на "лъвовете" в понеделник в Разград. Физическото състояние на друг бранител - Иван Турицов, ще бъде внимателно следено от медицинския щаб на България и впоследствие ще бъде взето решение за евентуалното му участие в европейските квалификации на 17 и 20 юни".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кондиционният треньор на Младен Кръстаич похвали сърбина за работата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички