Отговорът на феновете на ЦСКА за плененото знаме: Левскари останали без дрехи (СНИМКА)


Отговорът на феновете на ЦСКА за плененото знаме: Левскари останали без дрехи (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

15300 0

До края на мачовете в българския клубен футбол през този сезон остава една среща. В нея Левски ще трябва да се бори срещу Арда за място в Лигата на конференциите, след като в последните два кръга от първенството загуби и от Лудогорец, и от ЦСКА.

Във въпросния сблъсък с "армейците" по традиция имаше напрежение и много нерви - както на терена, така и по трибуните. "Червените" спечелиха с 2:0, а двата отбора завършиха срещата с по 10 души, след като Иван Турицов и Ноа Сонко Сундберг бяха изгонени.

На трибуните пък агитки на двата отбора отново се обстрелваха - нещо, което се превърна в грозна традиция от последните мачове насам. В предишен материал ви показахме как голяма фен страница публикува пленено от левскари знаме на ЦСКА (СНИМКА).

Оказва се, че и "червените" запалянковци не са останали длъжни по това отношение. Популярната страница в социалната мрежа Facebook - Hooligans.cz публикува снимка, на която се вижда как горнище на анцуг, тениска и шал, всички, принадлежащи на "сини" фенове, са окичени надолу в Сектор Г - очевидно пленени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички