Опит за удар на годината: Връща ли Бижутера "синия диамант" - Станимир Стоилов в Левски?


Опит за удар на годината: Връща ли Бижутера "синия диамант" - Станимир Стоилов в Левски?

25785 0

В петък бяха прокарани информации в медийното пространство, според които Левски е напът да продължи търсенето на нов старши треньор, след като уговорката със сочения за 100%-ов вариант Саво Милошевич е напът да пропадне. 

По-малко от денонощие след това от "Тема Спорт" разкриха, че новият член на Управителния съвет на Левски - Христо Йовов, се е опитал да върне Станимир Стоилов на "Герена". Двамата са имали няколко разговори по темата, но още няма конкретика около бъдещо решение.

В Левски треньорският пост още е голяма въпросителна, след като Мъри напусна на 8 април след успеха с 1:0 над Локомотив София. Тогава той определи несъгласие с управлението на клуба като най-голям мотив в решението си, което всъщност е продължавало няколко месеца преди да напусне официално. 

Ситуацията след напускането

Тогава "на пожар" водачът до онзи момент на дубъла - Елин Топузаков, пое тима, но на няколко пъти от ръководството посочиха, че звездният футболист от близкото минало ще бъде до края на сезона, а след това допълнително ще се решава. 

Още по-озадачаващ ситуацията факт е присъствието на Стоилов на стадион "Георги Аспарухов" в петък. Любимият на мнозина бивш треньор на Левски се оказа на снимка с мажоритарния собственик - Наско Сираков, която бързо обиколи социалните мрежи. 

Вижте каква е причината Станимир Стоилов да се завърне на "Герена", според мнозина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички