Младежа избухна срещу Сираков и Раева: Левски цяла нощ събира пари за приятели, а един мажоритар се прибра с G-класа (СНИМКА)


Младежа избухна срещу Сираков и Раева: Левски цяла нощ събира пари за приятели, а един мажоритар се прибра с G-класа (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

55089 0

Един от феновете на Левски Любомир Костадинов излезе с поредна публикация, която е срещу мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, както и срещу неговата половинка Илиана Раева. В нея той критикува поведение на Сираков след мача, както и поисканата помощ от Раева от институциите заради системен тормоз от Младежа.

Той първо отбелязва, че докато "Левски цяла нощ е събирал пари за приятели и съмишленици, мажоритарният собственик се е прибрал с G-класата си". Впоследствие споменава и решението на Раева да се обърне към институциите.

Ето и цялата публикация без редакторска намеса:

"Докато под 1% от привържениците на

Левски цяла нощ събираха пари за приятелите и съмишлениците си и с помощта на българския консул в РСМ договаряха условията по освобождаването на задържаните левскари, едни гнусни семейни Фейсбук тролове и групи сееха интриги, един мажоритар , комфортно се прибра в България с новата си G-klasse без изобщо да го интересуват привържениците на клуба, а една "вездесъща" госпожа(господарка)

припозна своя хубостник, официално като Раев и реши, че трябва да занимае цялата държавна администрация с личните си трепети, а именно: че езикът на футболните запалянковци е заплаха за живота на цялото и свещено семейство! Бог да пази Левски и левскарите!

Аве Раеви, императори, но в същото време жертви!" - пише Младежа.

Вижте повече за поисканата помощ от Раева срещу "системния тормоз от Младежа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички