От Левски са предали всички сигнали за провокации до УЕФА


От Левски са предали всички сигнали за провокации до УЕФА
Снимка: Levski.bg

3847 0

От Левски пуснаха официално съобщение, което благодариха на своите привърженици за подкрепата на своите привърженици. "Сините" са в непрестанен контакт с посланика на страната ни в Република Северна Македония след инцидентити с привърженици. От клуба заявиха, че са подадени всички сигнали за провокация както до местните органи, така и до УЕФА.

Ето какво написаха от "синия" клуб:

"ПФК Левски" изказва своята подкрепа към всички привърженици, засегнати при инцидентите в Скопие. Клубът е в непрестанен контакт с посланика на България в столицата на Република Северна Македония, представителите на българската полиция, които пътуваха с делегацията на „Левски“ и оказва пълно съдействие за прибирането на задържаните наши сънародници в България.

Веднага след инцидентите на стадиона в Скопие и задържането на наши привърженици са предприети мерки от клуба и посолството на Република България в Скопие в лицето на посланика Ангел Ангелов и консула Георги Христов, те да бъдат защитени и да им бъде осигурено необходимото отношение.

Всички сигнали за провокации от страна на организаторите на срещата преди и по време на мача с "ФК Шкупи" са предадени на местните органи, както и на представителите на УЕФА отговорни за нормалното провеждане на футболния двубой на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

„ПФК Левски“ изказва своите най-искрени благодарности на всички, които застанаха до отбора и подкрепяха непрестанно „сините“, въпреки провокациите и негостоприемното отношение към тях преди и по време на срещата в столицата на Република Северна Македония".

А медиите в Северна Македония вече обявиха, че УЕФА се готви да забрани гостуващите фенове за реванша, "за да няма война".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички