"Скалъпени обвинения, без храна, с вода от чешма от тоалетната": Левскари разказаха за ужасни условия (СНИМКИ)


"Скалъпени обвинения, без храна, с вода от чешма от тоалетната": Левскари разказаха за ужасни условия (СНИМКИ)
Снимка: Ivan S. Ivanov/ LAP.bg

6320 0

Продължават проблемите около сблъсъка от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите между Левски и Шкупи. Той се състоя в Република Северна Македония, а покрай него имаше немалко пострадали, както и привърженици на "сините", които бяха задържани.

Стигна се до сблъсъци, в това число и с полицията на западната ни съседка. Оказва се, че вече над 20 часа има запалянковци на българския отбор, които са задържани от властите на Република Северна Македония.

Потресаващи условия за феновете на Левски, които са задържани в РСМ

Това посочва една от големите страници на Левски в социалната мрежа Facebook. Алармира се за потресаващи условия, като според информацията феновете са държани без храна и са със скалъпени обвинения, които се променяли на всеки три часа.

Освен това са прикачени снимки на тоалетните. Твърди се, че феновете пият вода само именно от чешмите при видимо намиращите се в окаяно състояние тоалетни. Бе направен и призив към българските власти за съдействие. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Вече 20+ часа левскари са държани от властите на българомразещата държавица Северна Македония в районни управления из страната. Със скалъпени обвинения, които се менят на всеки 3 часа. Без храна. Вода се пие от чешма в тоалетна, която изглежда по този начин. В "Автокоманда" продължават да държат 10 наши момчета. Известно ни е за поне други 10 в различни районни. Ако имате информация къде точно, пишете тук.

Настояваме българските власти да се намесят по категоричен начин, за да приберем нашите момчета у дома. Затова, моля разпространете тази информация.

Няма да обръщаме излишно внимание на истеричните, инфантилни югозомбита. Тийнейджърите са така. Пъпчиви, надъхани, енергични и безориентирани. Уплашени. Особено, когато са се отрекли от семейството си, избягали са от дома, и нямат морален стожер, или ценностен ориентир, който да им покаже път и посока.

Най-голямата присъда за тази загнила, безбъдна и затънала до уши в омраза държавица е фактът, че в столицата им, под знамето им, на националния им стадион, в европейските турнири, я представлява албански отбор.

Да живее Левски - гордостта на България!" - написаха от "100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят". Вижте и колко пари събраха феновете на Левски за събратята си и ще ги пуснат ли днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички