Министър-председателят на Северна Македония с актуална информация за хаоса в Скопие


Министър-председателят на Северна Македония с актуална информация за хаоса в Скопие
Снимка: Getty Images

4340 0

Министър-председателят на западната ни съседка Република Северна Македония - Димитър Ковачевски, също се изказа по темата след вчерашните (27 юли) вълнения около срещата между Левски и Шкупи от Лигата на конференциите.

Актуална информация около вълненията

Ковачевски заяви, че инцидентите преди началото на срещата между двата тима в Скопие са били предизвикани от хулигани от двете страни, нямащи нищо общо със спорта.

"Никой не говори за това кой футболист как е играл, всички говорят за това кои са тези 10, 15, 20 хулигани, които са се сбили помежду си, а раниха и полицай. Футболистите са дошли да играят футбол заради истинските фенове. Това, което се случи вчера, е още едно доказателство, че футболът, както и всеки друг спорт, трябва да се остави на спортистите и на истинските фенове, а не на хулиганите, които превземат новините и никой не говори за това как са играли футболистите", категоричен е Ковачевски.

Припомняме, че вчера се стигна до редица схватки между двете страни в северномакедонската столица. Часове след края на мача пък Левски обяви, че е пуснал сигнал до УЕФА за всички провокации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички