Министерството на спорта: Не ни е известно да се водят разговори между Левски и тотото


Министерството на спорта: Не ни е известно да се водят разговори между Левски и тотото
Снимка: Sportlive.bg

4251 0

В последната седмица се появи информация, че от Българския спортен тотализатор (БСТ) може да стане спонсор на Левски. Припомняме, че преди месец със заповед на спортния министър Красен Кралев бе сменено цялото ръководство на тотото.

В управителния съвет влязоха и двама бивши играчи на "сините" - Христо Йовов и Гошо Гинчев. От Министерството на младежта и спорта обаче обявиха пред "Дневник", че нямат информация за преговори между БСТ и Левски. "На този етап не ни е известно да са водени официални разговори за спонсорство между ръководството БСТ и ръководството на ПФК "Левски", отговориха от министерството.

"Дали бихме приели предложението за спонсорство на тотото зависи от параметрите и дали сме получили по-добро предложение. Лично смятам, че не трябва да се разделяме с рекламната площ на стадиона на каквато и да е цена. Трябва да държим някакъв стандарт, без да подлагаме на риск съществуването на клуба. Управителният съвет решава за спонсорство и ми възлага на мен и прокуриста да подпишем договор", заяви пък изпълнителният директор на "сините" Павел Колев след двубоя с Лудогорец срещу Купата. В него столичани отстраниха "зелените" и се класираха на полуфинал за турнира.  Вижте интересния коментар за мача на треньора Петър Хубчев тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички