Тотото става спонсор на Левски?


Тотото става спонсор на Левски?
Снимка: БГНЕС

9687 0

Левски изпитва доста сериозни финансови затруднения заради проблемите, които има основният спонсор "Националната лотария" и финансовия благодетел на "сините" Васил Божков. Именно заради това феновете на тима започнаха редица инициативи, с които да помогнат на любимия си клуб.

Според "Блиц" обаче от "Герена" скоро ще имат нов силен спонсор и това ще е Българският спортен тотализатор. Toтализаторът ще налива в клуба от "Герена" по 1 милион и 100 хиляди лева ежемесечно. По-рано изпълнителният директор Павел Колев заяви, че месечният бюджет на клуба е около 1 - 1,5 млн.лева.

Както по-рано стана ясно, цялото ръководство на Български спортен тотализатор бе сменено днес със заповед на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Новият изпълнителен директор на тотото е Любомир Стефанов Петров, който заменя на поста Дамян Дамянов.

Освен това в Управителния съвет влизат двама бивши играчи на Левски - Христо Йовов и Гошо Гинчев, освен тях останалите членове са Людмила Костова Петкова и Валентин Страхилов Точев. На първото си заседание новоизбраните членове на УС ще изберат председател.

Междувременно пък стана ясно, че "сините" са осъществили изненадващ трансфер на роден национал - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички