Петър Хубчев изуми с коментар за изпълнението на дузпи срещу Лудогорец


Петър Хубчев изуми с коментар за изпълнението на дузпи срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

77896 0

Въпреки че футболистите на Левски изпълниха изключително точно дузпите си в драмата срещу Лудогорец, старши треньорът на "сините" Петър Хубчев разкри, че не е имало специални тренировки за този аспект от играта. Той бе категоричен, че за няколко дни няма как да бъде подобрено изпълнението на 11-метрови наказателни удари, а инструкцията му е била просто играчите да бъдат съсредоточени. 

"Изгледах дузпите, не е вярно, че не съм. Напълно честно - дузпи не сме тренирали. Дори не се бяхме замисляли за този момент. До голяма степен играе роля късметът в тези моменти, с няколко тренировки преди мача няма как да се подобри нещо. Казах единствено, че искам сериозно изпълнение на дузпите", сподели Хубчев след отстраняването на Лудогорец. 

Треньорът, който преди това на два пъти бе отпадал от този съперник за Купата на България, сподели, че играчите са се раздали напълно в мача и, за разлика от другите мачове, са спазили на 100% тактическите му указания. 

"Няма време за емоции в момента, въперки че има такива на този етап. Може да се каже, че изиграхме много дисциплиниран мач, добре тактически проведен. За разлика от предишните мачове, сега нещата се получиха на 100%. Доволен съм от всички футболисти, но трябва да видим какво ще стане. Продължаваме с ротациите, след като видях какво е състоянието на отбора в съблекалнята", отсече Хубчев, който имаше и изключителен коментар за феновете на тима. 

"Избягвам коментарите за публиката, но в един момент точно тези хора вдигнаха отбора и го задържаха на това ниво, което да отговори Левски на класата на Лудогорец. Усетих го за първи път", обяви Хубчев след победата на Левски над Лудогорец

А как Павел Върба оправда загубата на Лудогорец четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички