Павел Колев: Съдията имаше различен критерий, искаме да запазим този отбор


Павел Колев: Съдията имаше различен критерий, искаме да запазим този отбор
Снимка: Facebook: Левски

7633 0

Силният човек в Левски Павел Колев изрази недоволството си от съдийството по време на мача срещу Лудогорец в Купата на България. Според него реферът Драгомир Драганов е трябвало да свири дузпа и за "сините" заради ситуацията със Спиерингс в края на добавеното време, както свири такава по-рано за гостите от Разград. Както е известно, 11-метровият наказателен удар за "орлите" бе свирен, след като Холмар Ейолфсон събори Марселиньо в наказателното поле.

"Тази вечер имаше повече хора от мача със Славия, при това след такава игра. Те остават единственият ни спонсор. В исторически план това, че Левски се класира за полуфинал не е кой знае какво постижение за отбора. За пореден път ставаме свидетели на различен критерий по отношение на съдийството. Смятам, че за нас като отбор не е много феър да се подминава нарушение в наказателното поле в последната минута на продължението, след като е имало такова и е отсъдено в полза на Лудогорец, в последната минута на редовното време. Колкото е дузпа това на Холмар, толкова е и при нарушението срещу Спиерингс", отсече Колев пред медиите след мача.

Той заяви, че вярва, че феновете щяха да си тръгнат щастливи, дори отборът да бе загубил при изпълнението на дузпите. Директорът отрече категорично да е отказал на спонсор, искал да рекламира на сектор А вместо "Седмиците". "Това е груба лъжа, нека излязат и го кажат публично", посочи той. Според него, би било прекрасно след 4 мача пред сравнително пълни трибуни да се стигне до договор с нов спонсор. "Надявам се това да стане след седмици", заяви Колев.

"Правим разчети да завършим сезона с този отбор, да го запазим и за в бъдеще. Смятаме, че този отбор има перспектива, с някои корекции. Този отбор има бъдеще, той е млад. Ако успеем да го запазим и доразвием, ще бъде добре за нас", каза още той и съобщи, че феновете са събрали следващата вноска за НАП и почти са осигурили парите за още една. Много от тях са се абонирали да даряват по 2 лева на клуба всеки месец.

Относно възможността мачовете да започнат да се играят без публика заради грипната епидемия, той заяви: "Ще бъде голям удар, и днес приходът от продажба на билети не е за подценяване. Надявам се да не се стигне до това". "Дали бихме приели предложението за спонсорство на тотото зависи от параметрите и дали сме получили по-добро предложение. Лично смятам, че не трябва да се разделяме с рекламната площ на стадиона на каквато и да е цена. Трябва да държим някакъв стандарт, без да подлагаме на риск съществуването на клуба. Управителният съвет решава за спонсорство и ми възлага на мен и прокуриста да подпишем договор", завърши Колев. Вижте интересния коментар за мача на треньора Петър Хубчев тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички