Миланов защити Мъри: Теренът не е еднакъв за всички, защото Левски и Лудогорец са най-добри


Миланов защити Мъри: Теренът не е еднакъв за всички, защото Левски и Лудогорец са най-добри
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7279 0

Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов даде интересно интервю. В него той говори за бившия си клуб, като призна, че на терена играта на отбора му е харесала изключително много в последните мачове, но но и че извън терена се случват неща, които не са хубави.

"Поддържам доста контакти с футболистите и ръководството на Левски. Има две страни – на терена, която изключително много ми харесва в последните три мача, играта и победите, и другата страна, от която не разбирам е, че се случват някои неща около Левски, които не са хубави. Надявам се в тази пауза от 20 дена да има обединение и нещата да се оправят по най-добрия начин" - започна той пред "Дарик" радио.

Миланов сподели, че този отбор играе най-добрия футбол като игра в момента. Именно поради това според него ще бъде срам този състав, заедно с треньор като Станимир Стоилов начело, да не играят в Европа.

"В момента Левски има много голям капитал, има сериозни футболисти с трансферни суми, които могат да помогнат през лятото. Не мисля, че ще имат финансови проблеми, защото ако се наложи, ще се продадат двама-трима и да се оправят нещата. Обединението трябва да го има. Предстоят важни мачове. Отборът трябва да играе в Европа, защото тези футболисти с този футбол, който практикуват, мога да кажа, че в момента е най-добрият футбол като игра, това просто не се коментира.

Даже доста специалисти го казаха това. Грехота е с този отбор и този треньор да не играят в Европа. Надявам се нещата да се успокоят и отборът да побеждава, а когато е лятото, да има радикални промени" - допълни Миланов.

За финал той заяви, че Станимир Стоилов има право да се оплаква от терените, като посочи, че те не са еднакви за всички. Доводът му за това е, че Левски и Лудогорец играят най-добър футбол и за тях е най-трудно на лош терен.

"В България сме царе да се подиграваме, да правим колажи, но хората, които играем футбол, знаем колко е важен самият терен за качеството на игра. Левски практикува най-добрия футбол, разполага с най-бързите и технични футболисти, заедно с Лудогорец. Затова тези отбори играят най-добрия футбол и теренът не е еднакъв за всички, както всички говорят" - сподели Миланов.

Междувременно стана ясно, че нов футболист в Левски ще има шанс да стане титуляр след паузата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички