"Ивков обрече Левски на загуба в делото срещу Хубчев": Абсурдни грешки на Ивков (ВИДЕО)


"Ивков обрече Левски на загуба в делото срещу Хубчев": Абсурдни грешки на Ивков (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

19404 0

Любопитно признание направи Георги Градев за Петър Хубчев и делото му срещу Левски. Както е известно, именно Градев представляваше Хубчев относно претенциите му към "синия" клуб.

Хубчев имаше претенции, след като през лятото на 2020-а година Наско Сираков пристигна в клуба и освободи треньора и целия му екип. След това действие Хубчев държеше на това да получи заплатите си до края на договора.

"Сините" бяха представлявани от сегашния изпълнителен директор на клуба Иво Ивков. Именно за груба грешка на Ивков, която е обрекла Левски на загуба в този спор, разказва адвокатът Георги Градев.

Оказва се, че Иво Ивков, който има солиден опит в тази сфера, допуснал кошмарна процедурна грешка, заради която "сините" дори не са имали и шанс да спечелят. Ето какво сподели Градев:

Как Иво Ивков провали Левски срещу Хубчев

"Левски загуби делото срещу Хубчев заради процедурни грешки, които направи техният адвокат Иво Ивков. Той не бе в час с новите правила на съда. Той тръгна да оспорва юрисдикцията на ФИФА, а новата практика на съда в Лозана е, че когато оспорваш юрисдикцията на ФИФА, тя трябва да е страна.

Той не призова ФИФА като ответник и те директно му отговориха - ние не можем да участваме, защото Вие сте пропуснали да ни призовете за страна. И така Левски беше обречен на загуба в това дело още в началото, изцяло заради процедурни грешки на Ивков" - разказва Градев в подкаста "За спорта без клишета".

Можете да чуете думите му чрез прикаченото видео по-долу в материала. Тази конкретна част започва от 18:32 минута, която е маркирана при пускане на видеото.

Междувременно се появи информация дали Наско Сираков е търсил заместник на изпълнителния директор на Левски Иво Ивков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички