Трима футболисти на Левски "висят" с картони, Стоилов ги привика на разговор


Трима футболисти на Левски "висят" с картони, Стоилов ги привика на разговор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2609 0

В идния понеделник (22 ноември) Левски приема Ботев Враца на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 15-ия кръг на Първа лига. "Сините" са на девето място с актив от 17 точки, докато врачани са предпоследни с 11 пункта.

В срещата на "Герена" трима футболисти на домакините трябва да играят по-внимателно, тъй като "висят" с картони и при официално предупреждение срещу Ботев, ще пропуснат следващия мач на своя отбор - гостуването на Арда в Кърджали на 27 ноември (събота).

Националът Борислав Цонев, както и Андриан Краев и Билал Бари имат по 4 картона от началото на сезона, а според "Тема Спорт" Станимир Стоилов е провел отделен разговор с тези трима играчи и ги е посъветвал да не играят грубо и да избягват разправии по терена.

Треньорът на Левски вероятно е бил провокиран от факта, че гостуването на Арда ще бъде изключително тежко, ако се има предвид последните срещи на "сините" от София срещу тях - две загуби и едно равенство.

Вчерашната тренировка на отбора, която започна в 15:00 ч. премина без участието на трима футболисти, които имат леки проблеми, но вероятно ще са на линия за мача с Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички