Македонски блогър счупи глупомера с отговор на транспарантите на "сините" фенове


Македонски блогър счупи глупомера с отговор на транспарантите на "сините" фенове
Снимка: Sportlive.bg

28084 0

Медии в Северна Македония продължават да пишат, без да мислят, водени от добре насадената им омраза срещу България. На тях продължават да им се привиждат "обидни лозунги" в красивата хореография на феновете на Левски в реванша срещу Шкупи в Лига на конференциите.

Особено подразнени в бившата югославска република бяха от транспаранта "Илинден, майко, Илинден, за българите Великден". Македонски блогър дори намери "отговор" на това, който чупи глупомера, но най-вече за хората, които добре познават българската история.

Северномакедонският гражданин Мартин Толовски публикува снимка на транспаранта и написа следното: "Е, пък тогава 11 октомври за нас е Спасовден". Вероятно с тази дата той визира официалния празник в РСМ, който там отъждествяват с "въстанието срещу фашисткия окупатор", визирайки България през 1941 г.

Изданието denesen.mk е и поредното, което цитира думите на водача на ВМОРО Тодор Александров, които също бяха изведени на транспарант на "Герена", без изобщо да ги разпознае. А ето какви бяха първоначалните реакции в ПСМ на "синята" хореография.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички