Македонски блогър счупи глупомера с отговор на транспарантите на "сините" фенове


Македонски блогър счупи глупомера с отговор на транспарантите на "сините" фенове
Снимка: Sportlive.bg

28159 0

Медии в Северна Македония продължават да пишат, без да мислят, водени от добре насадената им омраза срещу България. На тях продължават да им се привиждат "обидни лозунги" в красивата хореография на феновете на Левски в реванша срещу Шкупи в Лига на конференциите.

Особено подразнени в бившата югославска република бяха от транспаранта "Илинден, майко, Илинден, за българите Великден". Македонски блогър дори намери "отговор" на това, който чупи глупомера, но най-вече за хората, които добре познават българската история.

Северномакедонският гражданин Мартин Толовски публикува снимка на транспаранта и написа следното: "Е, пък тогава 11 октомври за нас е Спасовден". Вероятно с тази дата той визира официалния празник в РСМ, който там отъждествяват с "въстанието срещу фашисткия окупатор", визирайки България през 1941 г.

Изданието denesen.mk е и поредното, което цитира думите на водача на ВМОРО Тодор Александров, които също бяха изведени на транспарант на "Герена", без изобщо да ги разпознае. А ето какви бяха първоначалните реакции в ПСМ на "синята" хореография.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички