"Синята" легенда Емил Велев: Късметът помогна на Левски срещу Шкупи


"Синята" легенда Емил Велев: Късметът помогна на Левски срещу Шкупи
Снимка: Boris Barbolov / LAP.bg

4573 0

Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, сподели своите впечатления от видяното от отбора в реванша срещу Шкупи

"Сините" приеха на "Герена" с аванс от 2 попадения северномакедонския тим в четвъртък вечер. Възпитаниците на Николай Костов отново надвиха съперника си, този път с минималното 1:0, за да продължат към третия кръг на Лигата на конференциите.

Похвали за стража

Този път обаче срещата бе много равностойна. Столичани съумяха да вземат своето в 110-ата минута на двубоя с гол на Марин Петков. В по-ранни етапи гостите подлагаха под сериозен натиск своя опонент. Именно това забеляза и Велев.

"Срещу Шкупи всичко се реши още в първата среща. Трябваше просто мачът на "Георги Аспарухов" да се изиграе. Трябва да отбележим, че северномакедонците имаха 4-5 ситуации за гол, които бяха сериозни. За щастие, до такъв не се стигна и трябва да поздравим вратаря Пламен Андреев", заяви "кокала" пред "Мач Телеграф" и продължи.

Какво още помогна на Левски на "Герена"?

"Видя се в този двубой, че късметът беше на страната на Левски. Равностойна среща, но "сините" заслужено продължават напред", добави още той.

През изминалата седмица единствени от българските представители в Европа "сините" съумяха да надвият своя съперник. Така те продължават към 3-тия кръг, където ще се изправят срещу израелския Апоел Беер Шева.

На "Георги Аспарухов" мислят за следващия си мач. Билетите за него са вече в продажба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички