"Лъжци, страхливци": НКП нападна Наско Сираков и даде 3 примера, които го оборват


"Лъжци, страхливци": НКП нападна Наско Сираков и даде 3 примера, които го оборват
Снимка: БГНЕС

11168 0

Малко, след като ръководството на Левски излезе с позиция против провеждането на среща с голям брой фенове, отговорът от страна на част от привържениците не закъсня.

Реакцията

Той дойде от Националния клуб на привържениците на "сините". Сдружението излезе с остри думи и нападки по адрес на мажоритарния собственик на столичани Наско Сираков.

Те отрекоха напълно оправданието за липса на подходящо помещение за евентуалното събитие. Запалянковците дадоха няколко примери, при които в студено време и на стадион "Георги Аспарухов" са провеждани подобни мероприятия. 

Като заключение сдружението сподели, че е отправено запитване към клуба за конкретни дата и часа на срещата.

Публикуваме цялото съобщение на НКП без редакторска намеса:

"Лъжците са страхливци и страхливците са лъжци. Или с други думи: Безумните оправдания нямат край!

Зазимяването на стадион Георги Аспарухов е повече от абсурдно оправдание на хора, очевадно изпитващи страх да се изправят очи в очи с Левскарите.

Припомняме на Мажоритаря, че вече неведнъж е имало Общи събрания на акционерите, както и срещи с висока посещаемост на стадион Георги Аспарухов, именно при ЗИМНИ УСЛОВИЯ.

През ЯНУАРИ 2020 г. в залата на Сектор А се проведоха две срещи с В. Божков. На втората присъстваха над 200 човека без представителите на медиите, които бяха многобройни.

На 09-ти ФЕВРУАРИ 2022г се проведе голяма пресконференция за кампанията "Левски е вечен" с широко медийно присъствие отново на същото място в СЕКТОР А. Тогава Mажоритарят присъства лично. Разбира се, и тогава наговори куп неща, които после не изпълни.

Тази година, на 1-ви април, при не особено топло време пак в А Сектор се проведе другa среща с около 150 човека, на която Сираков отново нe дойдe, въпреки че беше поканен.

След като обаче, според Мажоритаря, на Герена не може да се проведе такава среща, ние се наемаме с намирането на подходяща зала за целта (достатъчно голяма и добре отоплена), която да наемем, за да се проведе срещата в единствения смислен формат - пред широк кръг от Левскари, в присъствието на медиите.

Във връзка със заявената "готовност от ръководството на ПФК за среща в по-широк кръг", изпращаме официален мейл до клуба, в който отравяне запитване за възможните дати, дни и часове, на които срещата да се проведе.

Ще очакваме с нетърпение отговора на Мажоритаря, защото Левски не заслужава да бъде управляван от страхливци и лъжци!

В коментарите прилагаме линкове към въпросните срещи".

А пред SportLive.bg бивш нападател на "сините" също разкритикува управлението на Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички