Задава се нов спор: Левски посочи защо няма да изпълни изискванията на "Левски на Левскарите"


Задава се нов спор: Левски посочи защо няма да изпълни изискванията на "Левски на Левскарите"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2886 0

Чрез официалния си сайт Левски отговори на сдружението "Левски на Левскарите". Припомняме, че мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков покани трима техни представители, както и трима от НКП на Левски на среща след призивите за такава.

От сдружението обаче отговориха, че искат на тази среща да присъства всеки желаещ привърженик, както и представители на медиите. От клуба отговориха, че това няма как да се случи, защото подобно нещо няма къде да се осъществи.

Левски отговори на изискванията от "Левски на Левскарите"

Те затвърдиха, че срещата ще се излъчва по "Левски ТВ" и всеки фен ще може да я следи на живо. Ето и съобщението, което бе публикувано на официалния сайт и бе разпространено в официалните канали на клуба:

Още: Само в SportLive! Петър Курдов жегна Сираков и отсече: Химера е Левски да иска да продаде Уелтън за повече пари от Десподов

"Във връзка с желанието на „Национален клуб на привържениците на „Левски“ и Сдружение „Левски на левскарите“ насрочената за сряда, 20 декември, среща с мажоритарния собственик Наско Сираков да се състои в по-широк кръг и пред много медии, искаме да споделим следното:

Председателят на "Левски на Левскарите" Димитър Костадинов на пресконференция

Ръководството на „ПФК Левски“ е готово на дискусия с всеки един привърженик на клуба, но в момента условията на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ не позволят провеждането на среща в по-широк формат. Съоръжението е подготвено за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора. Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат – по трима представители от двете организации. „Левски ТВ“ ще излъчва на живо срещата и всеки един привърженик на клуба по света може да стане пряк свидетел на дискусията. Ръководството на „ПФК Левски“ остава отворено за среща в по-широк формат при достатъчно време за подготовка и нормално функциониращи помещения на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, необходими за осъществяването й.

От ръководството на „ПФК Левски“ - написаха "сините".

Очаква се и нов отговор от сдружението, като е това е потенциален нов спор между двете страни. Ще бъде любопитно дали ще има среща, след като от "Левски на Левскарите" заявиха, че ще има такива само по поставените условия.

Още: НКП обвини служителите на Левски в "цензуриране" и Сираков в огромно блъфиране

Официално: Наско Сираков се среща с "Левски на левскарите" и НКП - излъчва се по ТВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички