Това може да е проблем: Левски постави висока цена на своя звезда, има ли още навити?


Това може да е проблем: Левски постави висока цена на своя звезда, има ли още навити?
Снимка: Levski.bg

3369 0

Левски е наясно с плановете си по време на зимния трансферен прозорец и няма намерение да отстъпва от тях. За това свидетелстват последните действия на ръководството на "сините" спрямо ключов играч.

Слуховете

Хосе Кордоба продължава да бъде силно желан от различни клубове в Европа. Около централния защитник се въртят безброй най-различни и разнопосочни информации. Едни го свързват с турския Бешикташ, други с гръцкия Панатинайкос, трети с Айнтрахт (Франкфурт) и дори Наполи.

Цената е поставена

Истината е обаче, че никой към момента не удовлетворява напълно желанията на столичани. А те не са ниски. "Мач Телеграф" съобщава, че шефовете на Левски искат минимум 2 милиона евро за правата на бранителя.

В същия момент в Панатинайкос не са особено очаровани от изискванията на "сините" и ще опитат да преговарят. Гръцкият тим предлага 1.5 милиона евро.

Претенциите на южните ни съседи отварят възможност на други такива в лицето на Бешикташ да наваксат изоставането си. Твърди се, че "черно-белите" са готови да платят 3 милиона евро, но все още чакат отговор от "Герена".

Възможно ли е всичко да е просто спекулация?

На она на цялата тази информация, определени медии в Гърция твърдят, че интерес към бранителя вече няма. В същото време от родния гранд пък оповестили, че официално запитване дошло единствено от руския Ростов.

Същевременно Кордоба се изравни по пазарен показател с играч на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички