НКП обвини служителите на Левски в "цензуриране" и Сираков в огромно блъфиране


НКП обвини служителите на Левски в "цензуриране" и Сираков в огромно блъфиране
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1294 0

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с нова позиция около предстоящата среща с мажоритарния собственик Наско Сираков в сряда, 20 декември, от 10:30 часа в офисите на клуба (на улица "Тодорини кукли" 47).

Сираков продължава да е под прицела на феновете

Запалянковците обвиниха легендата на клуба в опит да блъфира с феновете във връзка с тяхното желание Сираков да гостува в градовете им за среща с големи "сини" общности. 

В допълнение от НКП поканиха медиите и всички желаещи да се изслушат Сираков за състоянието на Левски на срещата в сряда, защото нямат вяра в клубната телевизия.

Съобщението на "синята" общност

"Над 10 активни регионални структури на „Националния клуб на привържениците на Левски“ от цялата страна поканиха официално Мажоритаря на ОТКРИТИ срещи с местните Левскари, на които той лично да обясни какво е състоянието на „ПФК Левски“ след напускането на Мъри, предшествано от отстраняването на Ивков и Ганев.

Поканите съвпаднаха с посещението на същия този Мажоритар в 2-3 града, където с плоски блъфове пързаляше наивна и предварително селектираната публика да си купи „незаконни“ акции на петорни цени.

На поканите Мажоритарят отвърна с контрапокани фенклубовете да излъчат по двама-трима представители и да ходят на среща в клубния офис. Много по-лесно е да изтреляш двама-трима в орбитата и те оттам да обясняват на останалите какво светло бъдеще ни чака, отколкото да се изправиш пред хората и открито и честно да говориш за проблемите на клуба.

"Управленският титан" начело на „ПФК Левски“ днес предприе същата маневра в отговор на поканата на „НКП на Левски“ към него след последната му изявява, която протече в компанията на двама служители на генералния спонсор. А именно за среща ОТКРИТА и пред медиите.

И още нещо смехотворно: Срещата, пише Мажоритарят, щяла да се снима от клубната телевизия. Да, но ние си спомняме, че служители на „ПФК Левски“ цензурират критични мнения към ръководството в социалките на „ПФК Левски“, така че нямаме доверие в обективното отразяване на среща в подобн формат.

Затова, г-н Мажоритар, ние ще се отзовем на посочената дата в конкретния час на Герена. Очакваме и хората, които имат желание и възможност да те чуят и видят на живо какво имаш да ни кажеш също да се отзоват на поканата.

Ще настояваме достъп до срещата да имат и всички медии и конкретно флагманът на свободната журналистика Валентин Грънчаров", пишат организираните привърженици от "Герена".

Още: Жереми Петрис шокирал Левски? Поискал невиждано увеличение на заплатата си

Хосе Кордоба от Левски в радарите на Наполи, ще замества Кулибали?

Чака го тежка пролет! Левски с крайни мерки спрямо Краев, на „Герена“ ще му стъжнят живота и ще послужи за назидание

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички