Лъч светлина за Левски: Сериозни проблеми в Апоел Беер Шева преди мача със "сините"


Лъч светлина за Левски: Сериозни проблеми в Апоел Беер Шева преди мача със "сините"
Снимка: БГНЕС

17979 0

Хоризонтът пред съперника на Левски в Лигата на конференциите - Апоел Бер Шеева, е чист. Израелският тим няма мачове от вътрешното първенство или турнира за Тото Къп и смело гледа към домакинството си на "сините".

То ще се състои в четвъртък (10.08) от 20:30 часа българско време. В Близкия изток са сдържани, що се отнася до коментари и очаквания за битката с българския представител. Местното издание "sport5.co.il" дори споделя за сериозни проблеми в редиците на Бер Шеева.

От какво може да се възползват "сините"?

"Повелителите на камилите" стартират подготовката си за срещата в неделния ден. Целта е ясна - второ последователно участие в групите на третия по сила европейски клубен турнир. Изпълнението обаче далеч няма да бъде лесно.

Извадените от строй

В редиците на наставника Елянив Барда липсват контузените Аден Шамир и Ротем Хатуел. Един от най-опитните в защита - Елдер Лопеш, пък е под въпрос поради претоварени мускули. Той отсъстваше и при ремито с Паневежис в четвъртък.

Казус с паспортите и възможни рокади

Същевременно, в клуба изпитват сериозни затруднения с нужни квоти за чужденците. В отбора мислят оптимален вариант за справянето със сериозния брой легионери, които нямат възможност да бъдат картотекирани. Обсъждан вариант е продажбата или преотстъпването на част от футболистите.

Най-често се спекулира с името на Антонио Сефер. 23-годишният полузащитник се очаква да бъде отдаден под наем на друго място при удачна оферта.

Незадоволително представяне

Освен всичко това, треньорският щаб на Апоел не е доволен от изявите на част от играчите. Сериозни подобрения в играта за изискани от двамата нападатели Патрик Калимела и Кристофър Патърсън.

Източници от клуба твърдят, че ръководство и треньори вярват в потенциала и възможностите на своите състезатели, но желаят повече ефективност и резултати. Не се отписват евентуални изходящи и входящи трансфери.

На "Герена" също изпитват затруднения с многото чужденци в състава си. Как ще опитат да се справят с това?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички