Локомотив Пловдив - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Локомотив Пловдив - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

4724 0

Левски гостува на Локомотив Пловдив в късния неделен мач от 4-ия кръг на Първа лига. "Сините" се класираха напред в Лигата на конференциите, след като отстраниха Шкупи и сега ще надяват да продължат добрата си серия.

Левски от своя страна започна кампанията в шамппионата с неприятно домакинско поражение от ЦСКА 1948 с 1:2, но след това изигра няколко много силни мача, които доведоха и до серия от четири последователни успеха във всички турнири. Срещата Локомотив Пловдив - Левски е от 21:15 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Отборът на Николай Костов вкара девет гола в два двубоя срещу Ботев Пд и Локо София, а в Европа тимът взе и двата си мача срещу северномакедонския Шкупи. "Сините' уредиха картотека на едно от новите попълнения Дарлан и се очаква днес да направи дебют. Аут заради контузии са Билал Бари и Кристиан Димитров.

Отборът на Александър Томаш повиши нивото си на игра след равенството 1:1 с Ботев в поредното издание на градското дерби и се развихриха срещу Локомотив София и Ботев Враца. И в двете срещи „черно-белите“ вкараха по четири гола, като са един от четирите отбора без загуба в първенството – останалите три са Черно море, ЦСКА 1948 и ЦСКА. Междувременно в клуба се взеха важни решения, като едно от тях бе оставането на Павел Колев като изпълнителен директор на Локо Пд.

Срещата между пловдивчани и столичани бъде предавана пряко по Диема Спорт.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички