Лоша новина в Левски: Звездата в селекцията се контузи срещу Динамо


Лоша новина в Левски: Звездата в селекцията се контузи срещу Динамо
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2681 0

Треньорският щаб на Левски получи притеснителни новини още на старта на контролата с Динамо (Киев) в Турция. Още в 3-ата минута на срещата се наложи Хосе Кордоба да напусне терена принудително заради здравословни проблеми. 

Самият играч не изглеждаше да има видим физически проблем, като напусна терена в лек спринт, като към момента не е ясно точно какво се е случило с Кордоба. Според последната информация, защитникът е имал силно главоболие. 

Важно е да се отбележи обаче, че резервата в днешния мач Ван дер Каап загряваше до последно преди първия съдийски сигнал в срещата, въпреки че всички останали изчакваха старта на мача. Именно новото попълнение на "сините" се появи на терена в 3-ата минута на мястото на Кордоба. 

Панамецът е един от най-важните играчи на Левски през настоящия сезон, след като беше несменяем титуляр от момента, в който "сините" го регистрираха в БФС. С неговата поява защитата на столичани се стабилизира, а той изигра сериозна роля в честите сухи мрежи, записани от Николай Михайлов през сезона. 

В днешната среща Станимир Стоилов искаше да изпробва за пръв път двойка централни защитници в лицето на Кордоба и новото попълнение Сундберг, който се присъедини към лагера на Левски след участието си за Гамбия в Купата на Африканските нации. За съжаление на треньора, в контролата с гранда от Киев той няма да може да се запознае с това как би изглеждала защитата с тези двама футболисти в нея. 

Ако състоянието на Кордоба позволява, "сините" имат още няколко контроли, в които Стоилов да изпробва различни варианти на своята защита. 

Както споменахме, за пръв път в игра за Левски е Ноа Сонко Сундберг, който само преди няколко дни се присъедини към лагера в Белек, а в първото си интервю се изказа ласкаво за новия си отбор, но и посочи някои слаби страни на Левски (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички