Речено - сторено: "Сините" фенове изкупиха набелязания брой билети за Динамо (К)


Речено - сторено: "Сините" фенове изкупиха набелязания брой билети за Динамо (К)
Снимка: Официален сайт на Левски

1411 0

Феновете на Левски продължават да дават нагледен пример как се подкрепя любим отбор. Те закупиха 2000 виртуални билета за днешната контрола на тима с Динамо (Киев) и така подпомогнаха клуба за пореден път.

От ръководството на "сините" бяха поставили цел на привържениците си да закупят символичната бройка 1914 пропуска, но те я надвишиха с почти 100. Така те вкараха допълнителни 20 000 лева в касата на клуба.

До момента Левски генерира приходи от около 65 000 лв. по време на зимната си подготовка. Както е известно, отборът е на лагер в Турция и досега всичките му контроли бяха предавани на живо от каналите на "Диема спорт".

"По-малко от 48 часа!!! Толкова отне на левскарите да преизпълнят поредната си цел! 1914 колекционерски билета за контролата с „Динамо“ (Киев) са изкупени и бройката не спира да расте! Пропуските са налични за продажба до края на мача (17.45 ч. българско време) тук: https://bit.ly/3uk69gu

Каква е следващата цел?

Единни в делата, с „Левски“ в сърцата", написаха от клуба. Ето кои са избранниците на Станимир Стоилов за мача с Динамо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички