Левски вече има свой фаворит за нов президент на БФС?


Левски вече има свой фаворит за нов президент на БФС?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3944 0

Ръководството на Левски ще прекрати "престрелката" с Българския футболен съюз, която се разрази в последните дни, след като "сините" окончателно снеха доверието си от родната Централа и поискаха свикването на Извънреден конгрес.

"Тема Спорт" пише в днешния 4 ноември, че ако от Бояна не се вслушат в думите от "Герена", 26-кратните шампиони на България ще инициират подписка за провеждането му и дори вече имат свой фаворит за президенския пост в БФС!

Става въпрос за известния мениджър Лъчезар Танев, с който Наско Сираков от дълги години е приятел. Изданието припомня, че двамата са били сътрудници в агенцията "Танев, Сираков и ко.", а самият Танев е бил първи агент на Станимир Стоилов и като футболист, и като треньор. 

Допълва се още, че за момента няма категоричен отговор от потенциалния кандидат дали би искал да влезе в битка с Борислав Михайлов. 59-годишният мениджър от години живее в Испания и ще трябва да направи много компромиси с личния си живот и с бизнеса си, ако се реши на тази стъпка. Любопитно е да се отбележи, че Лъчо Танев е представлявал в миналото както Боби Михайлов, така и сина му Николай.

Очакванията са, че Левски ще се опита да убеди Танев да се кандидатира, а след това ще го подкрепи по всякакъв начин. В края на материала се споменава, че фактът, че той е близък със служебния министър на спорта - Весела Лечева, не е без значение, а ако този вариант все пак пропадне, "сините" е логично да се насочат към Димитър Бербатов или към някой друг кандидат, който ще бъде предложен от друг от водещите клубове у нас. Развитие по темата се очаква в следващите седмици!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - БФС одруса Локомотив Пловдив, Левски и Черно море, двама от ЦСКА "изгоряха"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички