Левски си връща през лятото пратените под наем юноши


Левски си връща през лятото пратените под наем юноши
Снимка: Оф. сайт на Левски

1560 0

Левски възнамерява да си върне всички преотстъпени футболисти след края на сезона, съобщава "Тема спорт". Ако във финансовото състояние на клуба не настъпи промяна, то въпросните играчи ще имат съществена роля в състава през предстоящия сезон. "Сините" ще си приберат Атанас Кабов и Илия Димитров от Витоша (Бистрица).

Първият има 20 мача, 1 гол и 3 асистенции за "тигрите". Нападателят, който дълго време лекуваше контузия, е с 10 срещи и 3 попадения. В Ботев (Враца) пък е централният защиник Деян Иванов. До момента той е изиграл 7 мача в първенството - 1 за "сините" и 6 за врачани.

На "Герена" следят развитието на още един свой футболист под наем - Томислав Папазов. Обещаващият талант играе в Хебър (Пазарджик). До момента е изиграл 18 мача за "зелените". Заговори се, че към него има интерес от Ботев Пловдив, но Левски няма никакво намерение да се разделя с него. А с коя своя звезда клубът вероятно ще се раздели през лятото вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички