Колев: Не сме плащали на играчите от януари, но няма искащи да напуснат


Колев: Не сме плащали на играчите от януари, но няма искащи да напуснат

3693 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори за заълженията и водените срещу клуба дела. Той призна, че футболистите не са взимали заплати от януари, но засега никой от тях не е изявил желание да напусне. Директорът разкри, че много хора са се отказали от делата, които са водили срещу Левски.

"Задълженията са между 15-16 милиона. След като пристигнах в клуба през януари миналата година, те са двойно намалени. Добро постижение, предвид краткото време, през което работихме. Сумата не е за пренебрегване и особено когато клубът е в такова финансово състояние. Но продължаваме да работим. Съдебните дела са 16-17. Много от тях са от един агент на играчи. Не знам за колко пари става на въпрос, може би около 300-400 хиляди. Много се отказаха от делата си срещу Левски. Сега се сещам за Иван и Андрей и тяхната компания "Междинна станция", коментира Колев пред bTV.

"В този момент не плащаме на играчите. Последно платихме половин заплата за януари. Сега се опитваме да платим и другата половина. В извънредни обстоятелства сме и никой не е казал, че иска да напусне. Преди да се разпуснем беше нормално. Имаше леко напрежение, но в Левски винаги има такова. С футболистите, с които разговарях и са от дълго време в клуба, ми споделиха, че е имало по два-три месеца, в които да не получават заплати. Искат да сме честни с тях и им казваме нещата каквито са. Това го оценяват. Пред мен не се отказал нито един футболист. Никой не ми е казвал, че иска да напуска Левски", категоричен бе той. Една добра новина за клуба отскоро можете да видите тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


AS: Джорджина изложи Роналдо на риск, за да пазарува дрехи

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес си навлече критики в социалните мрежи, след като застраши...

Реклама
Реклама