Фенове на Левски показаха подкрепа към българските лекари (СНИМКА)


Фенове на Левски показаха подкрепа към българските лекари (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на Левски

2904 0

Фенове на Левски от фракцията "Ултрас Левски" показаха своята подкрепа  и солидарност към лекарите у нас, които са на първа линия в пандемията от коронавирус.

Привържениците сложиха транспарант пред ВМА, който гласи: "Силата на лекаря е в неговото сърце. БЪДЕТЕ СИЛНИ". Заразените с вируса у нас към този момент вече са 142 души. Средната възраст на заболелите е малко над 40 години, като най-възрастният е на 80 години, а най-малкият е на 4 години.

Пандемията буквално парализира и спорта не само у нас, но и в цяла Европа. Това сериозно затруднява и ръководството на Левски, които и преди това имаха финансови проблеми. Феновете са единственият и най-голям спонсор към момента на клуба, като спирането на мачовете се отразява сериозно и по касата на столичани. Въпреки това изпълнителният директор на клуба Павел Колев бе категоричен, че е изключително цинично да се иска помощ от БФС и държавата в такъв момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички