Левски ще стартира пролетния дял от Първа лига с обновени екипи


Левски ще стартира пролетния дял от Първа лига с обновени екипи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1472 0

Изпълнителният директор на Palms Bet - Лъчезаров Петров, се обърна към феновете на Левски с отворено писмо, което бе публикувано в официалния сайт на 26-кратните шампиони на България.

От написаното става ясно, че през пролетния дял на Първа лига футболистите на Станимир Стоилов ще играят с обновени екипи, тъй като генералният спонсор на клуба още веднъж се е съгласил да преотстъпи мястото си за реклама, както се случи през миналата кампания, когато бе спечелена Купата на България с лозунга "Левски е вечен" на гърдите на играчите. 

На този етап не става ясно какво ще е новото послание, което ще бъде изписано на сините фланелки, но се пояснява, че промените ще са посветени на 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, а новите модели ще могат да бъдат закупени от привържениците в клубния магазин на "Герена" от утре, 10 февруари!

*Първият официален мач за Левски през 2023 г. е на 11 февруари (17:30 ч.) - срещу Черно море (на стадион "Ивайло" във Велико Търново заради наказание).

Ето какво гласи отвореното писмо:

"Уважаеми левскари,

Преди точно година "ПФК Левски“ постави на гърдите си лозунга „Левски е вечен“ и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини „синята“ общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на „Левски“. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с "ПФК Левски“ посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу "Черно море" във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България.

С уважение,

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор на Palms Bet

Генерален спонсор на "ПФК Левски"".

*Четете последните новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички