БФС се обърна към клубовете преди рестарта на футбола в България: Спортно щастие и късмет на всички!


БФС се обърна към клубовете преди рестарта на футбола в България: Спортно щастие и късмет на всички!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

882 0

Българският футболен съюз и президентът Борислав Михайлов използваха официалния сайт на централата, за да пожелаят успех на всички клубове от всички нива на футбола ни през стартиращия пролетен полусезон.

В публикацията се допълва, че "БФС още веднъж изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемно протичане на футболните срещи" и се призовават "клубовете за тяхното съдействие с цел още по-вълнуващи и атрактивни битки през пролетта" на 2023 година.

Отправя се и апел към "всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра" и се напомня, че "хулиганството и агресията нямат място в модерния спорт".

Публикацията завършва по следния начин: "Още веднъж желаем спортно щастие и късмет на всички отбори!".

Ето какво написаха от БФС в сайта си:

"Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през стартиращия пролетен полусезон.

БФС още веднъж изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемно протичане на футболните срещи, администрирани от Съюза, и призовава клубовете за тяхното съдействие с цел още по-вълнуващи и атрактивни битки през пролетта на 2023 г.

Използваме възможността да отправим апел към всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра, на толерантността към съперници, длъжностни лица, съдии, медии и фенове, и да напомним, че хулиганството и агресията нямат място в модерния спорт. Убедени сме, че с общи усилия ще създадем всички предпоставки за успешен и интересен втори дял на шампионата.

Още веднъж желаем спортно щастие и късмет на всички отбори!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Херо: Лудогорец не познава нашия отбор, класата на Спартак Варна е доста по-различна от есента

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички