„Левски ще сложи край на серията на Черно море“! Станислав Генчев фаворизира „сините“ преди мача


„Левски ще сложи край на серията на Черно море“! Станислав Генчев фаворизира „сините“ преди мача
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1424 0

Бившият футболист на Левски и Черно море Станислав Генчев сподели очакванията си за предстоящия сблъсък между двата отбора. Двубоят е днес от 16:30 часа на „Герена“.

Неговата прогноза не е в полза на „моряците“, впъреки че  са по-напред в класирането и все още нямат загуба.

МНЕНИЕТО НА ГЕНЧЕВ

На „Георги Аспарухов“ Левски винаги е фаворит. Черно море може да са в добра форма и да са втори в класирането, но на „Герена“ е ясно, че „сините“ винаги са фаворити. „Моряците“ показват солидна игра и никога не трябва да бъдат отписвани, но всяка добра серия има свой край. Мисля, че именно Левски ще сложи край на тази на Черно море“, започна Генчев пред „Мач Телеграф“.

Когато има прекъсване в първенството е изключително важно как треньорите са използвали това време. Първо, за да поддържат добър ритъм у футболистите, а второ - да поправят грешките, които в техните очи се допускат. Важно е дали всички тези неща ще бъдат свършени успешно. От друга страна - не е приятно, когато няма мачове. Определени футболисти се отпускат и излизат от ритъм. Много са нещата върху, които трябва да се работи. Ще видим дали е повлияло това прекъсване негативно или положително. Много бе важно Левски да извади български паспорти на чужденците си. Това е плюс за всеки треньор, защото по този начин може да използва пълния потенциал на играчите с“, продължи той.

„Имал съм го този проблем в Лудогорец, когато от началото на седмицата трябва да мислиш какви ротации да направиш и кой от играчите да остане извън групата. Сега пред Николай Костов има един проблем по-малко. Това е положително. Реално той вадеше един футболист с добри качества. Не е приятно да не можеш да използваш даден играч“, продължи Генчев.

Със сигурност ще бъде тактически двубой между Левски и Черно море. Изправят се два равностойни отбора. Публиката ще наклони везните в полза на „сините“. От друга страна, Черно море имат опитен треньор в лицето на Илиан Илиев. Той може да използва тактически прийоми и да вземе нещо от мача. Надявам се да има доста попадения и да стане хубав мач“, завърши Генчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive.bg! Емил Велев –Кокала засипа със суперлативи Черно море и отсече: Илиев трябва да води България! Време е Ники Михайлов да пази за Левски

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички