Именит наш треньор: Чак е смешно, че критикуват Пламен Андреев, той е само на 18!


Именит наш треньор: Чак е смешно, че критикуват Пламен Андреев, той е само на 18!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2505 0

Именитият български треньор Георги Василев-Гочето коментира критиките срещу вратаря на Левски Пламен Андреев. 18-годишният футболист стана обект на упреци първо с грешката си в дербито с ЦСКА, а после и за младежкия национален отбор в мача с Германия.

Запитан за критиките срещу Андреев, шампионът с Етър, Левски и ЦСКА попита дали футболистът е навършил 20-21 години. След отговора, че е само на 18, Василев заяви:

"Чак е смешно. Влезе с трясък в отбора в момент, когато Левски беше в сложна ситуация. Момчето се наложи, играе редовно. Всеки един футболист има криза. Губи се самочувствие, въпрос е на това колко доверие ще му се гласува".

"Вижда се, че има качество, натрупа и солиден брой мачове. Критиката не е лоша, когато грешка има, трябва да се казват нещата, не може без оценка. Това са чисто спортно-технически неща, но да се правят такива заключения...", допълни треньорът пред "Труд". А според Емил Велев-Кокала е време в Левски да дадат шанс на Николай Михайлов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички