"Прегърнаха идеята за спасение на Левски като своя кауза" - Наско Сираков със специални благодарности към спонсора


"Прегърнаха идеята за спасение на Левски като своя кауза" -  Наско Сираков със специални благодарности към спонсора
Снимка: Levski.bg

5533 0

Няколко дни преди важния мач на Левски срещу Айнтрахт Франкфурт в плейофната фаза на Лигата на конференциите от клуба изразиха специални благодарности към генералния си спонсор. Те идват по повод 2-годишното сътрудничество между двете страни.

В съобщението се цитират и думи на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, като той споделя, че благодарение на тях в момента клубът е финансово стабилен. 

Ето и цялото съобщение от Левски:

"Две години се навършват от подписването на спонсорски договор между ПФК „Левски“ и Palms Bet. В този период клубът направи решителни стъпки към стабилизирането си. Бяха изплатени огромни суми към бивши треньори, футболисти, клубове, които пряко застрашаваха лиценза за участие в България и Европа, беше спечелена и Купата на България. На няколко пъти генералният спонсор направи и огромни жестове към отбора, осигурявайки непланирани средства за трансфери, като тези на Джевад Ел Джемили и Роналдо, които са основни фигури в момента.

„Благодарен съм на Palms Bet за подкрепата към „Левски“. Те подадоха ръка на клуба в най-тежкия момент, когато никой друг не искаше да помогне и прегърнаха идеята за спасение на „Левски“ като своя кауза. Благодарение на тях в момента клубът е стабилен финансово, а това се отразява и на прекрасното представяне на отбора, който върви изцяло във възходяща линия“, сподели мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков.

В същото време Левски се готви за мача си с немския тим, който по всяка вероятност ще бъде без една от големите си звезди, като се очаква и трансфер на Коло Муани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички