Левски показа как се готви за дербито с Лудогорец (ВИДЕО)


Левски показа как се готви за дербито с Лудогорец (ВИДЕО)
Снимка: levski.bg

2493 0

Носителят на Купата на България Левски продължава да бъде в много неприятна ситуация не само извън терена, но и на него. "Сините" имат нужда от победа, която да върне отбора в ритъм и да наруши серия, за каквато феновете не са си и мислели, че е възможна.

Тимът няма победа в 10 поредни двубоя от първенството, а сега за тях предстои домакински двубой срещу хегемона в Първа лига Лудогорец. "Орлите" са ранени след драматичното отпадане от Лигата на конференциите и ще търсят успеха, за да не понесат двоен удар и да не изостанат допълнително от лидера ЦСКА.

Левски обаче не спечели в следните мачове: Славия като гост (1:2), Септември София като гост (0:0), Локомотив Пловдив като домакин (1:1), ЦСКА 1948 като домакин (0:0), Черно море като гост (0:0), Спартак Варна като гост (2:2), Славия като домакин (1:2), Лудогорец като гост (0:0), Черно море като домакин (0:1), Пирин Благоевград като гост (1:1).

Какъв по-подходящ момент за "сините" от това да зарадват привържениците си с шумен успех. Двата отбора се изправят един срещу друг във вторник, 28-и февруари, от 17:45 часа на стадион "Георги Аспарухов".

В днешния ден (24 февруари - петък) Левски качи видео в официалния профил на отбора в социалната мрежа Facebook. Чрез него клубът показа как се готвят "сините" за дербито с Лудогорец.

"Левски" с поредна тренировка преди мача с "Лудогорец". Вземи своя билет за срещата тук: https://bit.ly/3XW7Uvd

#ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен" - гласи текстът към видеото, което можете да видите по-долу в материала. Малко преди това пък Наско Сираков "за първи път призова феновете на Левски лично" да помогнат на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички