Трудности на "Георги Аспарухов": Два спонсора си тръгват от Левски след Нова година?


Трудности на "Георги Аспарухов": Два спонсора си тръгват от Левски след Нова година?
Снимка: Lap.bg

18066 0

Българският гранд Левски продължава да води преговори с различни компании от страната, които да помогнат финансово на клуба, пише днес "Мач Телеграф".

Изданието твърди, че на стадион "Георги Аспарухов" са категорични, че няма да преподписват договорите с двете компании "Strabag" и "Belfry", които изтичат в края на календарата 2021 година и двата спонсора ще се оттеглят след Нова година.

Целта на Наско Сираков и клуба е да се намери още един финансов благодетел като "Palms Bet", който да осигури спокойствието в тима на Станимир Стоилов:

"Целта ни е да привлечем поне още един спонсор като "Palms Bet", за да можем да си осигурим по-спокойни дни през пролетта", са били думите на неназован източник пред изданието.

Наскоро стана ясно, че "сините" са подписали партньорство с поредна компания, но тези договорки нямат капацитета да задоволят финансовите потребности на отбора. 

На "Герена" така или иначе положението не е розово, а след като дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията си след последния кръг в Първа лига, ситуацията пред Наско Сираков и Константин Баждеков със сигурност не става по-лека!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички