Сираков: Задържането на скъпоплатени резерви може да е смъртоносно за Левски


Сираков: Задържането на скъпоплатени резерви може да е смъртоносно за Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1170 0

Новият собственик на Левски - Наско Сираков, разкри визията си за структурирането на отбора по време на неговия престой на върха на клуба. Той заяви, че "сините" ще се разделят със скъпоплатените чужденци, които стоят резерви по време на мачовете. Примери за такива са Насиру Мохамед, Франко Мазурек, Дени Алар...

"Относно първия отбор... Бившите собственици не са имали такава експертиза по спортно-технически върпоси, каквато имам аз. Но скъпоплатени чуждеци, които са високоплатени и да са извън групата - няма как, защото за нас може да е смъртоносно", заяви Сираков на първата си пресконференция като мажоритарен собственик на Левски.

"Не мога да се оплача от желанието на футболистите. Проблемът е, че на мача с Лудогорец Левски игра на 100%, а Лудогорец на 60 и победи. Значи нещо при нас куца. Не сме на ниво да искаме да се класираме за евротурнири при това съотношение, което виждаме на терена", категоричен бе той. А какъв удар, свързан със състава, получи треньорът Петър Хубчев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички