Божинов обяви треньорска рокада в Левски, но от клуба веднага отрекоха


Божинов обяви треньорска рокада в Левски, но от клуба веднага отрекоха

10831 0

Футболистът на италианския Пескара - Валери Божинов, коментира случващото се в любимия му по неговите думи клуб - Левски. Той нападна треньора на тима Петър Хубчев, който, припомняме, изгони Божинов от тима на "сините", когато застана начело.

"За това, което направиха и продължават да правят за Левски - поклон пред "синята" публика. Това е нещо, което никой не е правил в цял свят. Това е Левски, това са феновете. Петър Хубчев обаче да си направи равносметка, да се погледне утре в огледалото и да се запита какво прави. В момента той нищо не прави. Феновете правят всичко, нека Хубчев се замисли, няма лошо, всеки греши. Бъди мъж, поеми отговорност, излез и поеми отговорност и кажи: "Отборът не играе, защото аз не мога да ги наредя правилно" - започна Божинов пред "Дарик".

"Не говоря така, защото Хубчев ме изгони от Левски, но публиката ще изгони него. Ако той е мъжкар и мисли, трябва сам да каже „аз бях дотук и да идва следващият човек“. Павел Колев и Ивайло Петков знаят за какво говоря. Знам кой е следващият човек, който се спряга да дойде на мястото на Хубчев. Той беше вече в Левски. Под негово ръководство тимът игра в Лига Европа. Господин Хубчев да стане сутринта, като се погледне в огледалото, да си направи равносметка за някои неща" - завърши нападателят.

Вероятно ексцентричният атакуващ футболист е визирал Ясен Петров, който бе начело на "сините" през 2010-2011. Малко след казаното от Божинов, Павел Колев е отрекъл пред "dsport" за подобно действие, като по думите му не е имало никакъв контакт между двете страни.

БЕЗ ПЛОВДИВСКО И СОФИЙСКО ДЕРБИ НА ПОЛУФИНАЛИТЕ

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама