Роден национал опроверга твърденията, че ще напуска Левски


Роден национал опроверга твърденията, че ще напуска Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1347 0

Полузащитникът на Левски Мартин Райнов отрече появилите се информации, че е пред напускане. По-рано бе съобщено, че е получил предложение за нов договор точно преди ситуацията с коронавируса, но двете страни са се разбрали взаимоотношенията им да не бъдат подновявани. Райнов обаче е категоричен, че иска да остане на "Герена".

"Искам да кажа, че нещата, които се пишат в медиите, не отговарят на истината. С ръководството на Левски говорихме последно през миналата година, като желанието на двете странни бе да остана на "Герена", продължавайки да работим заедно. Предвид ситуацията в клуба, която настъпи през януари, а след това и всичко случило се покрай принудителната пауза заради коронавирус, не е имало разговор на тема договор между мен и Левски. Искам ясно да подчертая, че моето желание не се е променило. Чувствам се щастлив в клуба. Не е тайна за никой, който ме познава, че от дете симпатизирам на Левски и винаги съм мечтал да играя със синята фланелка", сподели Райнов пред Sportal.bg.

"Не е приятно за всички тази ситуация, но се надявам, че ще бъдем достатъчно съвестни да спазваме мерките в цялата страна и на 13 май да бъде свалено извънредното положение в страната. Нямам търпение да се върнем на терена и да играем отново футбол, да провеждаме тренировки и да имаме мачове.

Ежедневно се подготвяме индивидуално, но не е лесно за никой. Говоря с множество колеги от Левски, националния отбор и efbet Лига, като всички имат огромното желание по-бързо да приключи това, а също така са гладни за футбол. Надявам се, че ще има възможност да се завърши първенството, а също така да спечелим Купата на България. Отборът на Левски има потенциал да постигне този успех. Преди всичко да бъдем живи и здрави, след което от оперативния щаб ще дадат зелена светлина да се върнем към стария начин на живот", допълни Райнов.

 По-рано се появи информация, че изпълнителният директор на "сините" Павел Колев държи финансирането за школата да не се намалява - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички