Левски - Марица (Пловдив) по ТВ: Къде да гледаме двубоя?


Левски - Марица (Пловдив) по ТВ: Къде да гледаме двубоя?
Снимка: БГНЕС

4089 0

Във вторник сутрин Левски илиза за втората си контрола от подготвителния лагер в Правец. Съперник на "сините" ще е Марица (Пловдив), а началният час на срещата е 10:30.

Първоначално двубоят трябваше да започне в 18 часа, но по желание на пловдивския клуб срещата бе изместена за по-рано. Срещата Левски - Марица ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

В първата си контрола в Правец "сините" победиха състава на Етър с 2:1, а преди това на стадион "Георги Аспарухов" се наложиха и над Пирин. По този начин новият треньор Николай Костов има само записани победи начело на тима. На 8 юли предстои и най-сериозната проверка за столичани, като ще се изправят срещу Апоел Никозия. 

Само преди няколко дни и мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков посети представителния отбор на подготвителният му лагер в Правец. Сираков се срещна със старши треньора Николай Костов, с когото коментираха въпроси, свързани с развитието на отбора. А с идването си Костов промени едно важно нещо в клуба, като обяви кои са новите капитани. Контролата на Левски и Марица ще бъде предавана пряко от клубната телевизия на "синтие".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички