Майкъла посочи кои ще се борят за титлата и жегна Левски: Като нямаш пари, няма да ходиш в Дубай на подготовка


Майкъла посочи кои ще се борят за титлата и жегна Левски: Като нямаш пари, няма да ходиш в Дубай на подготовка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3253 0

Бившият защитник на изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи любопитна прогноза за битката за титлата през предстоящия сезон в Първа лига. Той изрази мнение, че тя отново ще е между армейците и Лудогорец.

Майкъла, който е строителен предприемач, коментира и темата за очакваната реконструкция на стадион „Българска армия“.

ПРОГНОЗАТА НА МАЙКЪЛА

"Битката за титлата отново ще бъде между ЦСКА и Лудогорец. Крайно време е Лудогорец да остане втори. Разград - добре, но София си е София. ЦСКА вади сериозни пари за селекция - взимат се нападатели, които струват няколко милиона, всичко това е добре. Още миналата година титлата беше готова, но пропуснахме онази дузпа в стотната минута“, обяви Майкъла пред „Спортал“.

ЗА НОВАТА „АРМИЯ“

„За "Армията" е рано да говоря. Продължавам да твърдя, че в "чашата" на стадиона може да се направи чудесен стадион. Преди време платих и направих проект за "Армията", сега този е подобен - защо да не се направи реконструкция! Освен това ЦСКА си я прави, не някой друг. Разликата между онзи проект и сегашния е, че в моя имаше подземен паркинг. При сегашния вариант няма такъв. Има обаче разни хора, които взимат пари, за да пречат. Не е само Борисовата градина, същото е с Боровец, Банско и т.н. Пречи се. Ще видим какво ще се случи.

На един друг стадион пък продължават да чакат козирка. Защо не - може новият министър да вземе решение и да им направят. Правилно Левски сега е в Правец - като нямаш пари, няма да ходиш в Дубай на подготовка. В Правец лошо ли е? Чист въздух, излизаш и тичаш. Не очаквам при „Герена“ да имат по-добър сезон от предишния. Същата работа ще са", заяви Илиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Майкъла прогнозира с точност как ЦСКА ще отстрани Сепси и посочи какво да направят „червените“, за да станат шампиони

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички